BOSCH TASSIMO

16 Okt

Tassimo & Gevalia

Jag måste erkänna att jag inte alltid är så grundlig och att jag har ofta lite för bråttom. Jag fick hem min Bosch Tassimo häromdagen och testkörde en kopp och kunde glatt konstatera att den gör gott kaffe, trots att det bara finns Gevaliakapslar att köra med. Gevalia är inte det kaffe jag gillar bäst, jag brukar lite skämtsamt säga Fyvalia.

Image i spillror

Sedan drack jag några koppar till under dagarna som gick. Väldigt gott kaffe för att vara snabbkaffe, pulverkaffe. Men, hjälp… jag kanske inte är någon sann kaffevän som jag trott. Min image höll på att gå i spillror, skulle Moma nöja sig med snabbkaffe även på hemmaplan??

Phu, det var såklart inte snabbkaffe, den brygger kaffet! Så jag kan stolt gå tillbaka och ställa mig i ledet bland de sanna kaffekonnässörerna igen. Vad jag lärt mig? Att skynda långsamt? Att saker inte alltid är vad man tror att de är? Fast det var ju inte direkt några nyheter.

/Moma

2 svar till “BOSCH TASSIMO”

 1. Therese 27 oktober, 2010 den 15:13 #

  Hejsan!

  Vilken lyx att du blev en av de som fick prova. Jag anmälde mig men blev inte utvald. Jag är en kaffesmakare ut i fingerspetsarna. Det enda jag inte har hemma är en vanlig kaffebryggare. Har en nespressomaskin, espressomaskin, perkulator samt kaffepress (nescafé är inte kaffe imho)
  Så därför hade jag velat testa denna med.

  Men du var alltså nöjd med denna? Eller tycker du bättre om snabbkaffe?

  Om du inte är nöjd kan jag gärna ta den av dig. Hehe. Jag betalar såklart frakten och kanske en viss summa för ”bryggaren”. Jag är inte villig att köpa en helt ny dock..

  Dricker du en kopp kaffe åt mig idag? =)

  Mvh
  Therese

  • momaskitchen 27 oktober, 2010 den 17:00 #

   Hej Therese
   Hahaha, nä, jag tycker verkligen inte bättre om snabbkaffe! Jag dricker det bara i brist på annat, typ på längre resor och dyligt, då jag får sjuk koffeinabstinens om jag inte dricker kaffe. Så jag ser snabbkaffe mer som medicin än som kaffe:)!
   Jag dricker gärna en kopp åt dig idag! Om du läser mitt senaste inlägg så hittar du lite mer om vad jag tycker om kaffet/maskinen (jag hann nog posta det i samma veva som du skrev detta)
   Mvh
   Moma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: