MATBLOGGANDE

6 Okt

Inte av godhet

Det här med att blogga, det gör jag inte av godhet för andra. Jag tycker jag gör ganska mycket annat för andra så det behövs inte. Men sedan är det förstås kul när ni läser och kommenterar här i mitt kök, eller det är inte kul, det är jätteroligt!

Mycket av bloggandet sker i avskiljdhet, jag är inte inne så mycket på andra bloggar. Jag brukar kika in hos ReceptOMaten ibland och jag hälsar på hos Alma ganska ofta, men några större utsvävningar än så blir det sällan. Jag har inte riktigt så mycket tid. Ibland tar det hundra år att skriva ner ett recept och så ska jag hinna laga, äta och städa undan också. Sedan är det sovdax. Oftast för länge sedan.

Det händer att jag halkar in på andra bloggar också och det finns mycket bra därute. Det finns också lite olika forum och tävlingar som man kan delta i. Om man vill.

Jag snubblade in på någon sida där man skulle nominera sin favoritmatblogg, jag förstod inte ens vad kriterierna var för de tävlande, om det nu var någon tävling (?) kände mig mest bortkommen, men det var ingen fara, jag hittade snabbt ut igen.

Ganska nyligen hamnade jag också på något forum där matbloggare kunde samlas, där diskuterades språket flitigt, det skulle vara vårdad och korrekt och absolut inga nymorderniteter som förkortningar. Nä, fy f*n, det var inget för mig, herregud, både jag och språket är ganska ovårdade.

Jag trivs bäst här

I ärlighetens namn så trivs jag bäst här hemma hos mig, allra bäst när ni är på besök (lite samma som i livet utanför) och när jag kan kika in lite hos Alma för att se vad hon har för sig, eller hos RecetOMaten för att se vad han han har varit ute på för äventyr, och om jag hittar någon trevlig prick i verkliga livet kikar jag gärna in där också. Det räcker fint för mig. Jag lämnar det andra åt förståsigpåarna och språkpoliserna, det verkar ju skittråkigt om du frågar mig.

– Gäsp, nä nu ska jag gå och sova!

-Love unno bad, jag nominerar er härmed till de bästa blogg-läsarna!

/Moma

3 svar till “MATBLOGGANDE”

 1. @Receptomaten 7 oktober, 2010 den 01:10 #

  Äventyraren här – ler stolt och hoppas du sover gött!
  Kanske kanske att det blir ett litet äventyr imorgon, eller är det idag, hur som det blir inte ny dag förens man sovit.
  Kram på köpet!

  • momaskitchen 7 oktober, 2010 den 14:16 #

   Hahaha, jag tror ni fick jobba en del på det senaste äventyret 🙂

 2. Lena 7 oktober, 2010 den 09:20 #

  Hihi! Jag förstår att du trivs bra här, det är så mysigt och ofta väldigt roligt här. Och dit språk ska du aldrig ändra! Jag skrattar oftast när jag har varit här och hälsat på och går tillbaks till min egen hörna med tråkigare mat!

  lööööv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: