SOLBERGA GÅRD

5 Okt

Lammkött

Igår fick jag hem mitt lammkött, inte 1/4-dels lamm som jag tidigare sa utan ett halvt. Lammet är fött och uppväxt på Solberga gård på Öland enligt KRAV:s regler, sedan är det styckat på Wannborga Vin & Lamm. Jag betalade 86:-/kg, så jag är mer än nöjd!

-Snart blir det lamkottletter, currylamm och lammstek för hela slanten i Moma’s Kitchen!

/Moma

6 svar to “SOLBERGA GÅRD”

  1. Lena 5 oktober, 2010 den 10:13 #

    Det var inte dåligt vad billigt du kom undan! Grattis!

  2. niklas 5 oktober, 2010 den 12:07 #

    Jag kommer förbi 😉

  3. momaskitchen 5 oktober, 2010 den 17:35 #

    Niklas: Du är så välkommen så!

  4. hotness 5 oktober, 2010 den 19:48 #

    Alltså ärligt, de där lammkotletterna bara smälte i munnen…

Trackbacks/Pingbacks

  1. LAMMKOTLETTER « Momaskitchen's Blog - 7 oktober, 2010

    […] 4 fina lamkottletter som du kryddar med lite salt, svartpeppar innan du steker på […]

  2. MIDDAG « Momaskitchen's Blog - 2 november, 2010

    […] går kväll åt vi upp våra sista lammkotletter från vårt Ölandslamm. Det var nog de godaste lammkött jag har ätit- alldeles fantastiskt mört och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: