DAGENS DILEMMA

1 Okt

Hur långt kan man gå

Man ska ju inte gå över ån efter vatten och inte heller över lik… Men kan man ringa ett gammalt ex kl:09.00 svensk tid, det vill säga 03.00 utländsk tid (hans tid) bara för ett recept?

Alltså jag tycker ju inte att det är bara med ett recept. Men kanske han tycker det? Speciellt då jag inte har hört av mig på ett tag, ett ganska långt tag samt att jag nog har varit en aningens frostig senaste gångerna han har ringt. Sedan kanske jag skulle väcka hans sambo och hon skulle nog inte tro att jag bara ville åt hans recept. Då skulle det nästan kvala in i kategorin ”att gå över lik” och det är ju inte så bussigt.

Men jag skulle gärna vilja åt det där receptet… Helst NU för jag ska baka ”coconut bake” idag och han är kung på bake. Jag har visserligen ett recept på bake men tänk om det inte blir bra… I don’t like screw up’s in me kitchen!

I den bästa av världar

I min värld så skulle han bara bli smickrad över att jag ringer för hans recept samt lite glad att höra min röst och sambon skulle sova sött och om hon mot förmodan skulle vakna så skulle hon snabbt somna om med en lättnadens suck över att det bara  är bake jag vill åt och jag… jag skulle kunna baka grymmaste baken idag och bli Queen of Bake! Fast jag antar att tåget har gått.. och att jag snällt får nöja mig med det obeprövade recept jag har.

/Moma

3 svar till “DAGENS DILEMMA”

 1. Lena 1 oktober, 2010 den 11:34 #

  Det finns ex och så finns det ex! Jag har ett jag skulle kunna kalla ”brorsan” och honom kan jag ringa mitt i natten. Ett annnat skulle jag polisanmäla om han ringde alls!

  Jag tycker du ska ringa exet när han är vaken för det är väl klart att du ska ha receptet!

  Det går inte att kommentera inlägget om lamm, det blir 404. Så du vet

  Lööv

 2. momaskitchen 1 oktober, 2010 den 16:18 #

  Hm, ja, jag har just bakat efter det recept som jag hade, men det blev inte som jag hade önskat… Så jag måste väl ringa då.

  Tack för att du uppmärksammade att det inte gick att kommentera, jag har försökt fixa det men jag vet inte varför det blir så och jag fann visst ingen lösning på problemet heller.
  Löv

 3. Sis 2 oktober, 2010 den 21:31 #

  Lätt att man kan ringa för en sån sak! Om man inte kan ringa när som om ett recept, vad kan man ringa om då?! Smickrad är ordet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: