PÅ FREDAG

30 Sep

Matlaget

På fredag, i morgon alltså, är det dax för en ny session av Matlaget. Det var ett tag sedan sist då det har kommit en massor av annan matlagning emellan och det inte  har gått att få ihop tider som passat för oss alla (två!) i Matlaget. Men på fredag kör vi så det ryker igen!

Tips på mat att laga

Jag frågade Queenie vad hon skulle vilja laga på fredag och hon röstade på Pilau för den såg så god ut och hon fick aldrig smaka då jag gjorde pilau för någon vecka sedan. Jag svarade att den har jag ju redan bloggat om så det går ju inte. Varpå hon undrade om vi inte kan laga sådant som jag redan bloggat om. Dhö, nä det kan vi inte, inte då vi har Matlaget i alla fall! Annars är det fritt fram att använda de recept som jag publicerar här på bloggen.

Eftersom jag har idétorka frågade jag sonen om det finns något västindiskt som han skulle vilja äta. Svaret kom blixtsnabbt: Tobagokyckling och dumplings! Jag: Nä, det går inte, det har jag redan bloggat om. Sonen med fasa i blicken: Vadå?? Kan vi aldrig mer äta det du bloggat om? Jag: Suck, jo, det kan vi, fast inte på fredag…

-Tunga suckar, jag vet fortfarande inte vad vi ska laga…

/Moma

2 svar till “PÅ FREDAG”

  1. Lena 30 september, 2010 den 12:53 #

    Dig är det synd om! Nej, det är synd om din son! 😉

  2. momaskitchen 30 september, 2010 den 13:49 #

    Ja, visst är det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: