LAWD HAVE MERCI ON MOMA

17 Sep

Kärlek

Jag har sagt det förr, men jag måste säga det igen: Scotch Bonnet peppar knäcker! Jag har precis lagat en Trini Pelau och jag hade i 1/4 peppar, doften som sprider sig i köket slår det mesta. Det är en doft som har en kraft som gör att jag slungas ut i den västindiska myllan, rakt ner vid någons köksbord eller utanför någons köksfönster där det lagas mat till kvällen…

Det är som om det västindiska köket består till hälften av den lilla rackaren, smaken, doften… styrkan. Lawd have merci, jag tror jag är kär! 

Jag har bara en liten önskan, att den ska gå att få tag på i Sverige, så att även ni som aldrig haft möjlighet att smaka Scotch Bonnet ska förså vad jag pratar om. Stackarna som jag köpte i England i maj börjar ta slut och även om det är värt besväret så är det i bökigaste laget att behöva skicka efter eller åka utomlands för att få tag i lite scotch.

Men än är det inte tomt i förådet!

/Moma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: