PÅ EN TORSDAG

10 Sep

Middag i världsklass

Jag och Hotness var hembjudna till Queenie på middag igår.  Det var första gången som Hotness var hemma hos Queenie och jag kvittrade på om att det alltid är så mysigt att vara hos Queenie, att det känns så hemma och opretansiöst där.

Eh… Det var redan dukat när vi kom, med linnedukar och servetter och hon började med att knäcka en flaska champagne. På en torsdag. Skål och välkomna!

Jag borde ha anat redan då att det skulle fortsätta i samma linje resten av kvällen. Inte så jätteopretansiöst med andra ord.

Queenies Meny

Förrätt

 Sötstarkt ankbröst med blodgrape på en varm salladsbädd

Varmrätt

 Helstekt oxfilé med potatiscroqetter, palsternackspuré samt rödvinssky och smörslungade grönsaker.

Dessert

Vaniljbavaroise med en spegel av hallon samt vallmoflarn.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Allt var så fantastiskt att vi mest satt och gapade som fåntrattar hela kvällen. Jag tror jag gapade när jag vaknade i morse med, och jag mindes ett samtal jag hade med två av Queenies nära vänner om att de inte vågar bjuda henne på mat. Jag minns att jag sa något i stil med ”nä, men gud så ska ni ju inte känna, alla gör efter sin förmåga och det brukar bli jättebra”. Men är det sådana här lyxmiddagar hon brukar bjuda dem på så förstår jag deras känsla, och den har börjat smitta av sig.

Från en annan del av förorten…

/Moma

 

Ps. Ni vet väl att ni kan hyra in Queenie för catering, det är bara att maila mig så ska jag föra er samman.

4 svar till “PÅ EN TORSDAG”

 1. Hotness 10 september, 2010 den 16:21 #

  Jag kan bara sammantfatta det hela med FANTABOLOUS

 2. Lena 10 september, 2010 den 19:21 #

  Ojojoj!
  *dreglar ohämmat*

 3. ylva 10 september, 2010 den 22:15 #

  Du skämtar?! Varför har inte jag såna kompisar? Men det klart, jag sa ju hem till Moma herself imorrn så jag tror jag väntar mig nåt liknande… 🙂

  • momaskitchen 10 september, 2010 den 22:19 #

   Sis:Haha, ja, det kan du inbilla dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: