HELG-HÄNG MED SMÅSMULORNA

29 Jul

Att vara moster

Det är så härligt med syrrans småsmulor, de är mjuka och goa och så luktar de så gott. När man är ute med dem får man massor av gillande blickar, det är fint. Det är ju ingen som fattar att det inte är mina och att det inte är jag som har knådat och klämt ut de små liven och gjort att de blivit så fina.

Barnvakt

I helgen flyttar de tillfälligt  in i det Momamska Riket och jag har bunkrat massor av knäckebröd, mjukt bröd, fil, bär och så har jag förberett mat så att jag ska slippa att de går vilse på balkongen medan jag lagar mat och blir så där disträ och konstig som bara jag blir.

Här ska ätas korvstroganoff, köttfärssås och Kreolskans gryta. Hela helgen kommer jag att bara att hasa omkring med ris och pasta under fötterna och göra ingenting. Ingenting förutom att hänga med mina småsmulor!

-Löv!

/Moma

 

 

2 svar to “HELG-HÄNG MED SMÅSMULORNA”

  1. Sis 30 juli, 2010 den 00:06 #

    Åhh, löööv you sis, min bästa syrra!! Bara du kan skriva så fint om mina småsmulor och göra så att det känns ok att lämna hemmet för en helg. (Jag vet att det redan imorgon kväll kommer knorra i magen efter mina småsmulor, men då kan jag iaf tänka på att de har det utmärkt hos deras andra Moma.)

    Love and Pride
    Sis

  2. Millan 30 juli, 2010 den 01:46 #

    Kärlek ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: