JA, JUST DET

27 Jul

Den goda Sangrian som vi drack när vi hade matlaget i söndags glömde jag lägga ut receptet på. Till och med Queenie som inte gillar rödvin drack min Sangria. Eller min och min… i ärlighetens namn är den syrrans. Eller var, för nu är den också er!

Sangria

  • 1 del rödvin
  • 1 del vitt vin
  • 2 delar fruktsoda
  • små skivor apelsin samt is

-Jag gjorde min Sangria på ett Rioja, Viña Herminia 2009 för 59:-, som fick ”Mer än prisvärt” i Allt Om Mat nr:12, 2010 samt ett vitt bulgariskt Chardonnay, Leva, ur samma kategori för 54:-. Blanda gärna Sangrian i en tillbringare och servera den med rikligt med is!

– Drive safe!

/Moma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: