VILL HA

20 Jul

Köksassistent

Nä, nu har jag tröttnat på att baka matbröd och vetebröd med hjälp av min igendagade elvisp, det trillar gammal torkad deg ur den när man vispar. Jag vill ha en assistent. Kitchen Aid är  fin att titta på, men Assistent Original klarar av större degar och inte får man ont i ögonen av att se på den heller. Assistent Original kom ut redan i slutet av 40-talet och är en av Elektrolux första köksassistenter (1969 överlät Elektrolux produktionen av Assistent Original till Ankarsrum Assistent Ab) så det är med andra ord en svensk klassiker!

Värre är det för plånboken, Kitchen Aid och Assistent Original ligger i samma prisklass och det lär blir svårt att komma under 5000 pix. Just nu tror jag att mitt val skulle hamna på en Assistent Original.

 Brrup!

/Moma

4 svar till “VILL HA”

  1. hotness 21 juli, 2010 den 09:34 #

    En sån har min farmor…fan

  2. @Receptomaten 27 juli, 2010 den 11:13 #

    Hej hopp, har slängt ut din frågan på Twitter via min blogg. Drygt 1500 personer fick meddelandet precis nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: