EKOLOGISK CIDER

16 Jul

Somersby

Åh, jag trodde att jag redan har tipsat om Somersbys ekologiska cider, men det verkar inte bättre än att jag missat det. Tror jag i alla fall.

Jag är egentligen ingen ciderdrickare och jag är heller inte särskilt förtjust i läsk så det kanske inte är så konstigt att valet av dryck inte faller på cider då. Men jag testade Somersbys ekologoska äppelcider i början av sommaren och jag föll pladask.

Somersbys äppelcider har en alkoholhalt på 4.5 % och görs på äppelvin och naturlig äppeljuice, socker och aromer för att ge rätt smak och sötning, inga artificiella sötningsmedel eller färgämnen används. Cidern har porlande bubblighet med tydlig och fräsch smak av äpple, med en perfekt sötma.

För några veckor sedan var jag på Clarion Hotell och där hade de, till min besvikelse, inte äppelcidern. Men de hade Somersbys päronsider. Jag föll återigen pladask.

Så numer är jag en ciderdrickare. En stolt sådan.

– Drive safe!

/Moma

 

Ett svar till “EKOLOGISK CIDER”

  1. Therese 16 juli, 2010 den 18:09 #

    Älskar den 🙂
    Förstår inte hur man kan dricka någon annan cider efter man druckit den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: