Jag är inte jättepigg på att laga frukost, lunch och middag varje dag. Även en foodie kan bli trött på mat. Så nu gör jag en ny sats müsli som jag kan äta när orken att laga mat tryter.
Den här gången hade jag vanliga havregryn i stället för fiberhavregryn samt Änglamarks ekologiska russin och Saltå Kvarns ekologiska torkade aprikoser. Klicka här för fullständigt recept.
/Moma
Ps. Allt som kan ätas och paketeras fint blir fina presenter! Ge bort en burk hemmagjord müsli nästa gång du går på middag i stället för en blomma!
P.S Då tror jag att jag ska bjuda över dig på middag snart 😉
Det tycker jag fler än du borde ta fasta på!! 🙂
Hahaha, nu läste jag din kommentar igen, och jag är inte så säker på att jag tolkade rätt… Menade du att du skulle bjuda hem stackars mig på middag eftersom jag inte har så stor lust att laga mat själv, så att jag får i mig något roligare än müsli? Eller var du bara ute efter min müsli??