POLLY LIMITED EDITION

18 Jun

 

Cloetta har släppt en så kallad limited edition, det vill säga begränsad upplaga, av en ny Polly, Polly Summer Berries.

Jag läser på påsen att innehållet består av fyra olika smaker: mörk choklad med jordgubb,  ljus choklad med jordgubb, vit choklad med smultron och en vit choklad (färgad rosa) med smultronsmak.

 

På balkongen, i ett hav av solsken och tomatplantor (läs buskar), intar jag min Polly med slutna ögon. Jag försöker att lista ut vilken smak jag har i munnen för tillfället och vad skillnaden är på den polly med smak av vit choklad med smultron och den med vit choklad med smultronsmak.

Nä, jag lyckas inte med annat än att göra slut på påsens innehåll. Den var barnsligt god, påminde om barndomens Puckstång med jordgubbssmak (för er födda under och efter 80-talet kan jag informera att Puckstång var en liten gräddig och len jordgubbsglass från GB).

/Moma

2 svar till “POLLY LIMITED EDITION”

  1. Lena 21 juni, 2010 den 22:20 #

    Nu äter ju jag inte Polly eftersom det är åt h-vete för sött för mig! Fast Puckstång gillade jag ju så klart! Nä! Inget för mig!
    sötnos

Trackbacks/Pingbacks

  1. FREDAGSMYS « Momaskitchen's Blog - 5 november, 2010

    […] väg hem slank vi in på Ica och där reade de ut Polly Summer Edition för tio spänn påsen. Så ring inte och stör mig ikväll, jag kommer att vara mycket upptagen. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: