BACARDI BREEZER MANGO

16 Maj

Systembolagets sommarnyheter

  

 

Tre nya smaker

Bacardi Breezer har kommit med tre nya smaker till Sverige Mango, Cranberry och Orange. De kostar 19,90 kronor per flaska (275 ml) och alkoholhalten är 4 %. De kompletterar den tidigare Bacardi Breezer-familjen som finns i Sverige med Lime, Pineapple och Watermelon.

 

 

Tidigare testat

Jag har tidigare smakat Bacardi Breezer Lime och tycker den är frisk och fräsch. Fyll kylboxen med is och Bacardi Breezer Lime och du har en perfekt törstsläckare under en varm sommardag på stranden.

 

 

 

Först ut i smaktest

Jag har svårt att motstå sådant med mango i så först till test är  Bacardi Breezer Mango. Jag hade väntat mig en mer fruktig och fräsch smak. Mango Breezzer smakade som de flesta drycker med tropisk smak, konstgjort, där man har blandat fram den tropiska smaken så att fruktsmakerna är oigenkännliga.

Bacardi själva säger att Breezern görs på rom som mixas med härliga frukter och bär samt kolsyrat vatten. Fast på innehållsförteckningen står det att det innehåller rom och kolsyrad läskedryck, ingen färsk frukt där inte.

Jag tycker inte den vare sig smakar eller luktar mango. Den smakar tropisk läsk, och den som nöjer sig med det har inget att klaga över. Ja, just det, det är en rombaserad dryck, men någon romsmak känner jag inte heller av.

– Drive Safe!

/Moma

4 svar till “BACARDI BREEZER MANGO”

 1. Therese 16 maj, 2010 den 22:30 #

  Tacka vet jag äppelcider 🙂

 2. Lena 17 maj, 2010 den 00:56 #

  Tack! Då slapp jag köpa dessa som jag inte hade köpt ändå men nu vet jag att jag gör rätt!

  De där drickorna är för söta för mig! I like rötjut! Och bra rom!

 3. hotness 17 maj, 2010 den 08:04 #

  Vad tråkigt, hade förväntat mig en fin mangosmak. Då blir det något annat att köra på i sommar.

Trackbacks/Pingbacks

 1. BACARDI BREEZER « Momaskitchen's Blog - 18 maj, 2010

  […] fick mig att tänka på mitt senaste konsumenttest av Bacardis Mango Breezer. Bacardi påstår i ett pressutskick att Breezern görs av ”den […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: