CHOKLAD MED HAVSSALT & LAKRITS

13 Maj

Ibland när jag äter något riktigt gott händer det att jag blir fnissig, som ett barn som blir påkommen med bus. Så i skrivandets stund sitter jag med munnen full av choklad och känner mig så där busigt fnissig.

Chokladen som smälter mot min gom är italienska L’Artigianos Cacao e Sale Dolce, en mjölkchoklad med havssalt och lakritsjuice. I vanliga fall är jag inte så förtjust i mjölkchoklad, men nu… jag bara döööööör!

-Klart slut chokladtjut!

/Moma

2 svar till “CHOKLAD MED HAVSSALT & LAKRITS”

  1. Annie 17 oktober, 2011 den 20:13 #

    vart kan man köpa den chokladen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: