FABRIQUE

8 Maj

Trots att jag har hela kylen full av surdeg kunde jag inte motstå att köpa med mig en halva lavain från Fabrique på Långholmsgatan, Stockholm. Levain är ett härligt franskt surdegsbröd med kraftig och god arom som håller sig färskt längre än bröd bakad med konventionell jäst.

Jag passerar ofta Fabrique, men de tar inte emot kortbetalning så det blir sällan att jag handlar där då jag inte är av tron att Cash is King. Jag har också sneglat lite på deras yoghurt, de har någon fransk yoghurt om ser jättegod ut. Nästa gång kanske!

/Moma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: