MAT SOM IDENTITETSBYGGARE

2 Maj

Min son älskar allt som han associerar till Tobago och jag kan få honom att äta i stort sett vad som helst om jag säger att det har koppling till Tobago. Väl i Tobago är han aldrig bang att testa ny mat, han glupar gladeligen i sig allt från cassava dumplings, nygrillad fisk till Iguana, real Tobago style! Väl i Sverige piper han på bästa svenne-vis ”intee fiisk…”

När vi är i Tobago stannar han helst bara i det lite röriga Crown Point området,  om jag ska få med honom ut på den bedårande vackra landsbygden måste han mutas med räkor från Jemmas Tree House Restaurant i Speyside.

 

 

Men där stannar vi så gärna, maten är super, inget fancy. Räkorna är jättegoda och de serverar alltid trevliga tillbehör som te.x. grönsaksris, friterad plantin, brödfruktspaj, som påminner mycket om potatisgratäng med mycket ost för att nämna några.

-Nä, det här går inte, nu blev jag jättehungrig! Ikväll blir det Fryed Rice with Shrimps, mmm!

/Moma

2 svar to “MAT SOM IDENTITETSBYGGARE”

  1. Beundrare 2 maj, 2010 den 15:16 #

    Åh, det låter supergott! Vilken härlig son du verkar ha. Hoppas att maten smakar ikväll.

    mvh
    // Beundraren

  2. momaskitchen 2 maj, 2010 den 16:03 #

    Tack! Jo, han är som sin mor, ganska härlig:)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: