SÖK OCH DU SKALL FINNA

23 Mar

Jag har en önskan om att bli bättre på att göra desserter, alltså desserter som är roligare än pajer. Inte för att det är något fel på paj, men det känns inte så fantasifullt i längden. Så  just nu letar jag runt efter något att inspireras av samt något som kan passa en nybörjare.

 Jag vill helst inte börja med sådant man måste vattenbada och ta tempen på. Det måste vara något lättare som jag kan smyga igång med, och då menar jag inte färdigt godis som man typ kör i mixer och häller ut i en form och voilá- så har man skapat sin ”egen” dessert. Men något som är någonstans däremellan. 

Jag tror jag ska lura med mig någon ut till Lux Dessert och Choklad på Lilla Essingen, där borde man få massor av inspiration, säkerligen varvat med massor av prestationsångest också. Lux kammade nämligen hem alla priser man kan få i branschen, bland annat ”Årets konditori 2010” .

I skrivandes stund gör jag min egen ägglikör… Det borde vara gott att ha i någon dessert- något med björnbär kanske? Jag återkommer med resultat senare. Hick! 

-Moma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: