INNOCENT TILL SVERIGE

18 Mar

Tjoho, det här gillar Moma! Innocent har kommit till Sverige och jag hoppas de har kommit för att stanna. Deras smoothies är gjorda på 100% ren frukt, inget tillsatt socker, inget koncentrat. Kan det bli bättre? För som de själva säger, det är ju ingen idé att ta den bästa frukten, hetta upp den så att alla nyttigheter försvinner och bara lämna kvar en trögflytande massa kallad koncentrat . För ett koncentrat behöver långt ifrån innebära koncentrerade godsaker, ju högre värme man utsätter frukten för dessto mindre näring lämnar man kvar.

Min frulle idag? Innocents Mango- och passionsfruktsmoothie!

-Yummie!   

4 svar till “INNOCENT TILL SVERIGE”

 1. sis 18 mars, 2010 den 22:51 #

  Har inte den funnits ett tag… 🙂 Förresten, vad är det för hållbarhetstid på den?

 2. momaskitchen 19 mars, 2010 den 08:44 #

  Oj, det kanske den har, jag har bara sett den i England förut. Angående hållbarheten så ska den drickas inom 4 dagar efter öppnad förpackning. Men då ska man se till att förvara den kallt så att den inte blir ledsen och sur.

 3. Niklas 21 mars, 2010 den 11:08 #

  En rolig historia om hur företaget startade.

  Två? arbetslösa killar var på en festival där dom mixade smoothies, som dom sålde. Brevid där dom stod så hade dom två papperskorgar. På den ena stod det ”vi borde starta ett företag som gör smoothies” på den andra stod det ”hitta på något annat” Alla kastade sin tomma mugg i papperskorgen ”vi borde starta ett företag som gör smoothies”. Resten är historia..

 4. momaskitchen 21 mars, 2010 den 14:16 #

  Hahaha, om det stämmer är jag glada att det gick vägen för dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: