Söndagsbak

13 Mar

Jag bakar ofta på söndagar. Jag vet inte varför det har kommit att bli så, kanske för att det inte händer så mycket på en söndag. Jag tycker att bakning är ett juste sätt att sprida hemtrevnad, min brukar sprida sig hela vägen in till grannarna. Det är försökskanineri i förtäckt gransämja. Jag menar, vem i hela fridens namn ska äta det jag gör och ge mig feedback? 

Sonen är dessutom inte överdrivet förtjust i sötsaker. Eller jo, han gillar sockerkakskakor och sånt. Men när jag övar på att göra små söta dekorerade saker eller kladdiga desserter brukar hans intresse vara mer än svalt. Så då blir det utanför grannens dörr jag står med ett fat av låtsas överblivna godsaker, allt för att få lite cred. Men det var ett tag sedan så det kanske är dax snart igen.

Jag är lite inne på att göra något med björnbär och choklad, något fiiint, jag vill bli bättre på att dekorera.

Tänk att kunna göra något sådant här tjusigt:  

Hmm, idag hinner jag inte så det får bli söndagens utmaning, att göra något annorlund och fint!

– Moma

6 svar till “Söndagsbak”

 1. Tina´s Mat 13 mars, 2010 den 15:00 #

  Jag provar gärna din björnbär/choklad skapelse 🙂

 2. Barbro 13 mars, 2010 den 15:10 #

  Går bra att överlämna överblivna godsaker till mig i Tyreö vilket också kann kallas granne

 3. momaskitchen 13 mars, 2010 den 15:11 #

  Bra att veta! 🙂

 4. hotness 13 mars, 2010 den 17:31 #

  Min sweatshop är alltid öppen:-)

 5. momaskitchen 14 mars, 2010 den 10:52 #

  Efter gårdagens köksbravader blir det inget söndagsbak denna vecka! Nästa kanske:)

 6. ylva 14 mars, 2010 den 21:27 #

  Ehh, när du ändå är i Tyresö så står min dörr alltid öppen för dig! Eller ja, iaf om du har nåt sånt där smarrigt med dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: