Dagen-efter-macka

6 Mar

Klockan 09.20 vaknade jag av en kurrandes mage. Jag försökte tappert ignorera den men jag brukar sällan vinna den kampen så det var bara att masa sig upp och göra frulle… 

Efter lite rotandes bland gårdagens rester landade det ett par skivor Spianata Calabra Piccante, färsk mozzarella och körsbärstomater marinerade med rödlök och balsamico vinäger samt färsk basilika på ett par skivor av mitt hembakta bröd. Det lilla sällskapet fick stå i ugnen tills mozzarellan precis börjat smälta . Yummy!

3 svar till “Dagen-efter-macka”

  1. sis 6 mars, 2010 den 22:07 #

    Ja, det knäckte ju min frukost iaf! Jag hade gärna kommit förbi på en…

  2. Karoline 7 mars, 2010 den 14:40 #

    JA TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: