Hissa flaggan

1 Mar

Det är Momas födelsedag på fredag! Igen. Tiden går så fort när man har roligt. Eller hur det nu var… När man var lite kändes väntan på födelsedagen som hundra år, så är det inte riktigt längre. Jag önskar mig i alla fall att några av mina vänner kommer hem till mig och dricker lite vin och mumsar småplock på min födelsedag.

På tal om småplock, några tips?

Löv

Moma (4-ever young)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: