Blåbär

26 Feb

Jag är ett blogg-blåbär och det här blir mitt första blogginlägg- ever. Stackars jag har noll känsla för teknik. Men med mycket suckandes, svärandes och hjälp från Hotness kommer det nog att bli bra så småning om.  Men nu ska jag hålla mig inom ämnet ätbart . Jag har just återupptagit träning som har legat i träda alldeles för länge. I morgon bär det av till träningspass numero quattro och för att inte svälta ihjäl under träningspasset måste jag äta en bra frulle.

Det blir favorit just nu: Arlas Meze Youghurt, en näve hackad mandel och en näve egenplockade blåbär samt flytande honung… Energi!

Ett svar till “Blåbär”

  1. Hotness 27 februari, 2010 den 06:55 #

    Samt en näve uppers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: